Karriere

Ledig stilling som Manager Paid Social Media

Snarest

Om oss

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, for eksempel Telenor, Storebrand, Circle K, Bertel O. Steen (Mercedes-Benz, PSA og KIA) og Samsung.

Gjennom hardt arbeid, sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet har vi blitt kjent for jobber som skiller seg ut og er et av bransjens mest prisvinnende byråer. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo, og teller i dag drøyt 80 ansatte.

Om stillingen

Vil du jobbe med noen av Norges største og dyktigste annonsører innen sosiale medier, og virkelig ta et faglig sprang i din karriere, så tror vi du kan være vår neste kollega.

Vi søker en erfaren og sterkt analytisk kandidat som er vant til og liker å analysere og forstå data fra kampanjer i sosiale medier. Du skal koble dine datafunn med nye muligheter for personalisering og automatisering, og hele tiden være på jakt etter å forbedre våre kunders ROI.

Du vil jobbe tett med både vår kreative avdeling, hvor du vil utvikle spennende digitale løsninger, samt vår avdeling for Data, Teknologi & Innsikt, hvor du vil jobbe med å identifisere og utvikle muligheter for automatisering og innovasjon. Disse avdelingene er viktige bidragsytere til de integrerte og bransjeledende løsningene vi leverer til våre kunder.

Stillingen inngår på et av våre 4 kundeteam der du får inngående kjennskap til, og tett kontakt med de aktuelle kundene på teamet, og der du sammen med spesialister innenfor SØK, SEO, Programmatisk og Display kontinuerlig optimaliserer våre kunders reklameinvesteringer og KPI’er på tvers av alle digitale plattformer for både paid, owned og earned kommunikasjon.

Videre gir stillingen mulighet for å søke på vårt globale Talent Exchange program, og en sjanse til å jobbe for Starcom i internasjonale markeder.

Kvalifikasjoner

Relevant høyere utdannelse innen markedsføring, IT/data eller økonomi.

Minimum 2-4 års erfaring med sterke resultater innenfor performance-baserte betalte annonser og kommersielle løsninger i sosiale medier, gjerne i kombinasjon med SØK og/eller programmatiske annonsekjøp.

God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk.

 

Personlige egenskaper

 • Nysgjerrig og liker å holde deg oppdatert på fagfeltet inkludert å beherske og utforske ny teknologi.
 • Drevet av å teste, måle og bevise resultater
 • Proaktiv og kan dele av din kunnskap både overfor kollegaer og kunder, og med godt humør.

 

Hva kan vi tilby? 
Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. Du har et eget budsjett for kurs/seminarer, og til innkjøp av ny teknologi.

Konkurransedyktige betingelser. Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum.

Søknadsfrist: Snarest

Send CV og søknad til Beate Nybakken, Chief Talent Officer.

Ved spørsmål, ta kontakt på telefon (+47) 905 36 001

Starcom søker medierådgiver til TV/video

Snarest

Om oss

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, for eksempel Telenor, Storebrand, Circle K, Bertel O. Steen (Mercedes-Benz, PSA og KIA) og Samsung. Gjennom hardt arbeid, sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet har vi blitt kjent for jobber som skiller seg ut og er et av bransjens mest prisvinnende byråer. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo, og teller i dag 80 ansatte.

Om stillingen

Du vil i denne rollen arbeide med kanalstrategi, ideer og prisforhandlinger med selgere i mediekanalene, og planlegging – innkjøp – oppfølging – og rapportering av våre kunders reklamekampanjer innenfor tv, radio, kino, og video i digitale mediekanaler.

Vi jobber i tette kundeteam i byrået, og alle på teamet får god kjennskap til våre egne og sine kunders markedsmål og resultater.

Som nyutdannet starter vi din opplæring med de grunnleggende oppgavene for din rolle, der du vil jobbe i to-spann med våre erfarne kolleger. I Starcom vil du arbeide i et miljø preget av høy faglig interesse og integritet, og vi bestreber oss på å styrke vår felles kunnskap og leveringsevne gjennom utvikling av den enkelte.

Hvem er du?

Vi søker deg som er en nyutdannet person med de rette faglige og personlige egenskapene – eller du har jobbet litt med medieplanlegging hos et mediehus, kunde eller hos byrå.

Foruten interesse for media og kommunikasjon trenger du å være strukturert, nøyaktig og analytisk, og virkelig like å jobbe med tall og Excel. Foruten dette så bør du heller ikke være fremmed for å arbeide med teknologier eller sette deg inn i nye verktøy, da både Starcom og bransjen er i stadig endring og det stiller krav til at man må omfavne ny teknologi, og endring.

Vi tror at rett person har høyere utdanning på masternivå hvor det har vært fokus på økonomiske- og analytiske fag.

Du vil kommunisere direkte med både eksterne og interne kunder, med selgere hos mediehus og med kolleger i Norden og England, og bør derfor evne å skape relasjoner og samarbeide med andre, være prestisjeløs i din tilnærming og trives i et ungt og uformelt miljø med høyt tempo og mange baller i lufta

 

Hva kan vi tilby?

Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt.

Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. Konkurransedyktige betingelser. Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum. Oppstart juli/august 2017.

 

Søknadsfrist: 18.juni

Søk på stillingen via linken

Ved spørsmål, ta kontakt på telefon med Even Kjørsvik i Academic Work

Front-end utvikler/kreativ teknolog

Snarest

Om stillingen

Vi søker en front-end utvikler/kreativ teknolog med byråerfaring som er vant til å tenke med både venstre og høyre hjernehalvdel. Du vil jobbe tett med både vår kreative avdeling, hvor du vil utvikle spennende digitale løsninger, samt vår avdeling for Data & Innsikt, hvor du vil jobbe med å identifisere og utvikle muligheter for automatisering og innovasjon innen implementering av teknologier som analytics og Ad-tech. Andre prosjekter vil kunne omfatte blant annet dashbordutvikling og dataintegrasjonsprosjekter.

Stillingen innebærer også utstrakt samarbeid med hele Starcom sin matriseorganisasjon inkludert kundeteamene. Spesialistene på de tre teamene Data & Innsikt, Content & Creative og Performance (der vårt indiske søsterselskap og teknologipartner Convonix er en solid og spennende forlengelse) er viktige bidragsytere til de integrerte og bransjeledende løsningene vi leverer til våre kunder.

Videre gir stillingen mulighet for å søke på vårt globale Talent Exchange program, og en sjanse til å jobbe for Starcom i internasjonale markeder.

Kvalifikasjoner
 • Relevant høyere utdannelse innen IT.
 • 6mnd til 2 års erfaring med webutvikling/front-end fra byrå.
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk.
Personlige egenskaper
 • Nysgjerrig og liker å holde deg oppdatert på fagfeltet og utforske ny teknologi.
 • Strukturert og har orden i sysakene.
 • Setter en høy standard på egne leveranser.
 • Jobber like godt selvstendig som i team.
 • Proaktiv og kan dele av din kunnskap både overfor kollegaer og kunder.
 • Godt humør og sosial.
Ferdigheter

Du må ha stålkontroll på

 • HTML5, CSS3 og JavaScript

Du må ha kjennskap til

 • Bootstrap, jQuery, AngularJS og React
 • RESTful API
 • SASS / LESS
 • SVG
 • Responsivt design og utvikling for mobile plattformer
 • Cross-browser kompabilitet
Du har gjerne interesse for
 • Brukeropplevelse
 • Interaksjonsdesign og visuell design

Det er heller ikke et minus om du har erfaring med

 • Databaseutvikling med f.eks. MySQL
 • C#
 • PHP og utvikling for CMS som WordPress
 • Photoshop og Illustrator
Hva kan vi tilby?

Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. Du har et eget budsjett for kurs/seminarer, og til innkjøp av ny teknologi.

Konkurransedyktige betingelser. Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum.

Starcom søker Digital Manager

Snarest

Om oss

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, for eksempel Telenor, Storebrand, Circle K, Bertel O. Steen (Mercedes-Benz, PSA og KIA), Samsung og Posten. Gjennom hardt arbeid, sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet har vi blitt kjent for jobber som skiller seg ut og er et av bransjens mest prisvinnende byråer. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo, og teller i dag 84 ansatte.

Om stillingen

Vi søker etter en erfaren og dyktig konsulent innen digital markedsføring til digitalt store og avanserte kunder. Du vil få en strategisk og sentral rolle for disse kundene, og du skal lede et stort team av digitalspesialister innen alle digitale disipliner, både de som finnes i dag, og de som kommer i morgen. Du skal også lede og utvikle både våre kunder og byrået, mot nye teknologiske muligheter for enda mer effektiv kommunikasjon og resultatoppnåelse.

Du blir en svært sentral medarbeider på tilhørende team og vil jobbe sammen med teamleder, kundeansvarlige og andre spesialister innenfor både online- og offline-kanaler. Vi jobber i tette team i byrået, og alle får inngående kjennskap til sine kunders markedsmål, aktiviteter og resultater.

Stillingen innebærer også utstrakt samarbeid med hele Starcom sin matriseorganisasjon. Spesialistene på de tre teamene Data&Insight, Content&Creative og Performance (der vårt indiske søsterselskap og teknologipartner Convonix er en solid og spennende forlengelse) er viktige bidragsytere til de integrerte og bransjeledende løsningene vi leverer til våre kunder.

Videre gir stillingen mulighet for å søke på vårt globale Talent Exchange program, og en sjanse til å jobbe for Starcom i internasjonale markeder

Om deg:
 • Du har ca. 5 års erfaring fra enten byrå, media eller kundesiden innenfor målstyrt digital markedsføring med fokus på dokumenterbare ROMI-resultater
 • Du har en brennende interesse for digitale teknologiske muligheter.
 • Du har god strategisk forståelse av kommunikasjonsfaget og spesielt av annonsørstyrt innhold i markedsmiksen.
 • Du er analytisk, med erfaring fra helhetlig rapportering og dokumentasjon.
 • Du trives i møte med kunder, og er som erfaren konsulent vant med å holde presentasjoner og workshops.
 • Du har sterke prosjektlederegenskaper, da du vil være ansvarlig for store kundeleveranser.
Hva kan vi tilby

Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. Konkurransedyktige betingelser. Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum.

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stillingen via linken

Ved spørsmål, ta kontakt med Eivind Ruud Johansen i Mediabemanning