Ledig stilling som Adops/Digital campaign technician

Tags:
  • Del:  

Har du interesse for web, teknologi, og markedsføring? Vi søker nå etter et talent som vil delta og påvirke den digitale utviklingen i mediebransjen.

Hvem er du?

  • Du er den personen som har interesse for teknologi, og gjerne erfaring med webutvikling, databaser og Google Analytics
  • Du har interesse for markedsføring og digitale medier

Som person er du vant med å styre egne prosjekter og har evnen til å bygge relasjoner med både kunder og kollegaer, og til å samarbeide med andre. Du er ellers prestisjeløs i din tilnærming og trives i et uformelt miljø. Du kjennetegnes som initiativrik, med evne til å prioritere egne oppgaver, og med et meget skarpt øye for detaljer.

Det er en fordel om du har relevant bransjeerfaring, men vi oppmuntrer nyutdannede til så søke.

Hva skal du gjøre?

Stillingen har ansvaret for å håndtere reklamemateriell for noen av landets mest spennende kunder innenfor digital markedsføring. Dette innebærer bl.a. å analysere, rapportere og sikre optimal spredning av riktig reklame til riktig målgruppe, og å være bindeleddet mellom våre kunder, mediekanalene og reklamebyrå rundt hvilket materiell som levere best i forhold til kampanjemålsetninger, ihht dine analyser.
Stillingen vil også innebære å planlegge og implementere løsninger for analyse og tracking av annonser på nettsider og apps, sørge for implementering, oppsett og vedlikehold av site tracking på våre kunders nettsider, være med å etablere Best Practice for innhenting av data og rapportering, samt være med på å utvikle tilpassede brukergrensesnitt for både kolleger og kunder.

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du muligheten til å jobbe i krysningspunktet mellom teknologi og markedsføring og opparbeide deg erfaring med verdensledende teknologi fra selskaper som Google, Adobe, Facebook og Adform.

Du vil få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet, og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor teknologi, analyse, kreativitet og markedsføring. Konkurransedyktige betingelser. Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum.


Søknadsfrist: 31.juli

Send CV og søknad til Beate Nybakken, HR
E-post: beate.nybakken@starcom.no
Ved spørsmål, ta kontakt på telefon 905 36 001


Om Starcom

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, for eksempel Telenor, Storebrand, Circle K, Bertel O. Steen (Mercedes-Benz, PSA og KIA) og Samsung. Gjennom hardt arbeid, sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet har vi blitt kjent for jobber som skiller seg ut og er et av bransjens mest prisvinnende byråer. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo, og teller i dag 90 ansatte.

Fortsatt nysgjerrig? Bli bedre kjent med hva vi gjør ved å sjekke ut noen av artiklene under Fag og Case.