Ledig stilling som Manager Paid Social Media

Tags:
  • Del:  

Om stillingen

Vil du jobbe med noen av Norges største og dyktigste annonsører innen sosiale medier, og virkelig ta et faglig sprang i din karriere, så tror vi du kan være vår neste kollega.

Vi søker en erfaren og sterkt analytisk kandidat som er vant til og liker å analysere og forstå data fra kampanjer i sosiale medier. Du skal koble dine datafunn med nye muligheter for personalisering og automatisering, og hele tiden være på jakt etter å forbedre våre kunders ROI.

Du vil jobbe tett med både vår kreative avdeling, hvor du vil utvikle spennende digitale løsninger, samt vår avdeling for Data, Teknologi & Innsikt, hvor du vil jobbe med å identifisere og utvikle muligheter for automatisering og innovasjon. Disse avdelingene er viktige bidragsytere til de integrerte og bransjeledende løsningene vi leverer til våre kunder.

Stillingen inngår på et av våre 4 kundeteam der du får inngående kjennskap til, og tett kontakt med de aktuelle kundene på teamet, og der du sammen med spesialister innenfor SØK, SEO, Programmatisk og Display kontinuerlig optimaliserer våre kunders reklameinvesteringer og KPI’er på tvers av alle digitale plattformer for både paid, owned og earned kommunikasjon.

Videre gir stillingen mulighet for å søke på vårt globale Talent Exchange program, og en sjanse til å jobbe for Starcom i internasjonale markeder.

Kvalifikasjoner

  • Relevant høyere utdannelse innen markedsføring, IT/data eller økonomi.
  • Minimum 2-4 års erfaring med sterke resultater innenfor performance-baserte betalte annonser og kommersielle løsninger i sosiale medier, gjerne i kombinasjon med SØK og/eller programmatiske annonsekjøp.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper

  • Nysgjerrig og liker å holde deg oppdatert på fagfeltet inkludert å beherske og utforske ny teknologi.
    Drevet av å teste, måle og bevise resultater
    Proaktiv og kan dele av din kunnskap både overfor kollegaer og kunder, og med godt humør.

Hva kan vi tilby?

Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. Du har et eget budsjett for kurs/seminarer, og til innkjøp av ny teknologi.

Konkurransedyktige betingelser. Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum.


Søknadsfrist: Snarest

Send CV og søknad til Beate Nybakken, Chief Talent Officer:
beate.nybakken@starcom.no
Ved spørsmål, ta kontakt på telefon (+47) 905 36 001


Om Starcom

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, for eksempel Telenor, Storebrand, Circle K, Bertel O. Steen (Mercedes-Benz, PSA og KIA) og Samsung.

Gjennom hardt arbeid, sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet har vi blitt kjent for jobber som skiller seg ut og er et av bransjens mest prisvinnende byråer. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo, og teller i dag drøyt 80 ansatte.