Vi trenger: Medierådgiver TV/video

Tags:
  • Del:  

Om stillingen som medierådgiver

Du vil i denne rollen arbeide med kanalstrategi, ideer og prisforhandlinger med selgere i mediekanalene, og planlegging – innkjøp – oppfølging – og rapportering av våre kunders reklamekampanjer innenfor tv, radio, kino, og video i digitale mediekanaler.

Vi jobber i tette kundeteam i byrået, og alle på teamet får god kjennskap til våre egne og sine kunders markedsmål og resultater.

Som nyutdannet starter vi din opplæring med de grunnleggende oppgavene for din rolle, der du vil jobbe i to-spann med våre erfarne kolleger. I Starcom vil du arbeide i et miljø preget av høy faglig interesse og integritet, og vi bestreber oss på å styrke vår felles kunnskap og leveringsevne gjennom utvikling av den enkelte.

Hvem er du?

Vi søker deg som er en nyutdannet person med de rette faglige og personlige egenskapene – eller du har jobbet litt med medieplanlegging hos et mediehus, kunde eller byrå.

Foruten interesse for media og kommunikasjon trenger du å være strukturert, nøyaktig og analytisk, og virkelig like å jobbe med tall og Excel. Foruten dette så bør du heller ikke være fremmed for å arbeide med teknologier eller sette deg inn i nye verktøy, da både Starcom og bransjen er i stadig endring og det stiller krav til at man må omfavne ny teknologi, og endring.

Vi tror at rett person har høyere utdanning på masternivå hvor det har vært fokus på økonomiske- og analytiske fag.

Du vil kommunisere direkte med både eksterne og interne kunder, med selgere hos mediehus og med kolleger i Norden og England, og bør derfor evne å skape relasjoner og samarbeide med andre, være prestisjeløs i din tilnærming og trives i et ungt og uformelt miljø med høyt tempo og mange baller i lufta.

Hva kan vi tilby?

Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt.

Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. Konkurransedyktige betingelser. Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum. Oppstart juli/august 2017.


Søknadsfrist: 18.juni

Søk på stillingen via denne linken

Ved spørsmål, ta kontakt på telefon med Even Kjørsvik i Academic Work:
even.kjorsvik@academicwork.no
Telefon: 975 51 552


Om oss

Starcom er et innovativt og rådgivningsbasert mediebyrå som jobber med flere av Norges mest toneangivende kunder, for eksempel Telenor, Storebrand, Circle K, Bertel O. Steen (Mercedes-Benz, PSA og KIA) og Samsung. Gjennom hardt arbeid, sterk kultur og faglig fokus på forretningsforståelse, teknologi og kreativitet har vi blitt kjent for jobber som skiller seg ut og er et av bransjens mest prisvinnende byråer. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo, og teller i dag 80 ansatte.